Forretter

Kuldmule
Glaskål, squash, krondild og fennikel
115,-

Kalvebrissel
Sommerkantareller, skum, hestebønne og Brioche1
125,-

Hovedretter

Helstegt Rødspætte
Brunet smør, kapers, ærter, tyttebær, citron og nye kartofler
259,-

Prime rib
Velhængt oksehøjreb, hjemmelavet bearnaise, lille salat og håndskårne fritter
279,-
 (Ekstra stort stykke kød tillæg 39,-)

Ribeye Steak
Vælg imellem

Lokalt Dansk oksehøjreb
 krogmodnet i min.5-6 uger
Eller
Black Angus fra John Stone
krogmodnet i min 3-5 uger
Serveres med
Demi-glace hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt og håndskårne fritter
379,-

Oste
Udvalg af oste fra små danske mejerier
med frugtbrød, sylt, knækbrød

 3 Stk. 75,-
4 Stk.100,-

Dessert

Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
125,-

Hent menuen som pdf