Forretter

 Hvide asparges fra Søren Wiuff
Elmely kro´s 12 mdr. lufttørret skinke og ærteskud
125,-

Rødspættefilet
Brunet smør, kapers, ærter, tyttebær og citron
129,-

Hovedretter

Helstegt Rødspætte
Brunet smør, kapers, ærter, tyttebær, citron og nye kartofler
249,-

Wienerschnitzel af kalvefilet
Sød ærter, nye gulerødder fra Den Gamle Gaard, pommes saute og skysauce
259,-

Prime rib
Velhængt oksehøjreb, hjemmelavet bearnaise, lille salat og håndskårne fritter
279,-

 (Ekstra stort stykke kød tillæg 29,-)

 

Ribeye Steak

Vælg imellem

Lokalt Dansk oksehøjreb
 krogmodnet i min.5-6 uger

Eller

Black Angus fra John Stone
krogmodnet i min 3-5 uger

Serveres med
Demi-glace hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt og håndskårne fritter
379,-

Oste

Udvalg af oste fra små danske mejerier
med frugtbrød, sylt, knækbrød

 3 Stk. 75,-

  4 Stk.100,-

Dessert

Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
125,-

Hent menuen som pdf