Forretter

Stegt kalvetunge
Bark, jordskok, perleløg, rosenkål og kalvehalebouillons
125,-

Hummer
Fermenteret hvidløgsemulsion, urter og rugflage
135,-

Hovedretter

Lyssej
Grønkål, tyttebær, smørsauce, hasselnødder, citron og aspargeskartofler
249,-

Prime rib
Velhængt oksehøjreb, hjemmelavet bearnaise, lille salat og håndskårne fritter
279,-
 (Ekstra stort stykke kød tillæg 39,-)

Ribeye Steak
Vælg imellem

Lokalt Dansk oksehøjreb
 krogmodnet i min.5-6 uger
Eller
Black Angus fra John Stone
krogmodnet i min 3-5 uger
Serveres med
Demi-glace hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt og håndskårne fritter
379,-

SASHI-SAIKÒ STEAK 185 G.
Højeste grading. Kobe-Skala 11-12. Kvæg Holstein og Ayrshire.

Steges kun medium og rare.

Tilbehør trøffelemulsion, fritter og løgfrit.
Pris 595,-

Oste
Udvalg af oste fra små danske mejerier
med frugtbrød, sylt, knækbrød

 3 Stk. 75,-
4 Stk.100,-

Dessert

Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
125,-

Rygeostfromage
Porreaske, rødsyrer, vaniljetuille og kvædesorbet
119,-

Hent menuen som pdf

God mad nær Kirke Hyllinge, Tølløse, Kalundborg, Slagelse, Dianalund, Vig, Jyderup, Ruds Vedby, Ringsted, Stenlille, Skibby, Roskilde, Holbæk, Lejre, Hvalsø, Sorø, Svogerslev og Mørkøv

(C) Elmely Kro – A la carte