Sæsonmenu/ Buffet af råvare fra lokale ildsjæle  2017
– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 12 pers.
(d.4 juli til og med d.30 september)
Bestilling min 3 dage før:
Reducering af antal min. 8 dage før. Ved annullering af reservationen min.14 dag før

Egen lufttørret skinke af Brorfeldegrisen
fra Bredebjerg gård Syltet grøntomat, og fermenteret hvidløgs-emulotion

og

Tatar af torsk
med rygeostcreme sprødt og sommersalat med urter og purløg

Hjemmebagte kuvertflutes
af økologisk mel fra Mejnerts mølle

***

Variation af ung-kalv
Rosa stegt kalvetykstegsfilet og braiseret/ glaseret spidsbryst
med lokalt sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet

Basilikums marineret kyllingebryst af Dansk landkylling
fra Bang´s Hønniker med nye kartofler rørt med flødeost og citron hertil sommergrønt fra Den Gamle Gaard

***

Chokolademousse
Med chokoladepuf, sommerbær fra Mommarkstedet og vaniljeskum

og

Hindbærroulade, søde kys og hindbær fra Maiken

Pris pr pers. 279,-

I juli-august-Sep -Mdr.
Eks. Spæde salater, perlebyg, hyben,
fennikel, radisser, sommerløg, beder, spæd sommergrønt, søde tomater,
Og div. urter og kerner samt dressinger

Pris pr pers. 39,-

Is
Hjemmerørt portions is
Pr. pers. 25,-

Tillæg ved servering af menuen/buffeten i restauranten 49,- pr pers.

Hent menuen som pdf