Tasting menu af lokale råvarer
Smag den Sjællandske baghave

 

Pighvarsuppe, jomfruhummer, løgolie purløgsblomst

 Clay Shales, Crystallum, Chardonnay, 2016

***

Stegte grønne asparges, kyllingelevermousse, morgenfrue
 Domaine Laroche, Chablis, Saint Martin, 2017

 ***

Pighvar, syltet ramsløg, sommerløg, løgsoubise

Domaine, Rieflé, Alsace, Gewurztraminer, 2015

***

Nye kartofler, løvstik, Muslingeskum

Domaine Le Loup Bleu, Vol de Nuit Côtes de Provence 2016

***

Lokalt dådyr, hvideasparges, vinaigrette, kapers, karse

Christian Bernard Fleurie, Vieilles Vignes, 2015 

***

Jordbær, crumble, koldskål, jordbær-is, sødskærm

Torelli, Brachetto d´Acqui, Petali Di Rosa, 2016

5 retter Pris 485,-
6 retter Pris 550,-

5 gl. Vinmenu 395,- / Vinmenu små glas 255,-

6 gl. Vinmenu 475,- / Vinmenu små glas 295,-

4 gl. Saft / Juice og Most 195,-

 Hent menuen som pdf

Tasting Menu af lokale råvarer fra områderne omkring Dianalund, Roskilde, Kirke Hyllinge, Skibby, Kalundborg, Svogerslev, Ringsted, Mørkøv, Jyderup, Ruds Vedby, Lejre, Tølløse, Holbæk, Vig, Slagelse, Sorø, og Stenlille

(C) Elmely Kro – Tasting Menu