Forretter

Pighvar fra kutter H 36
Gule beder, syltet porrer, smørskum og chips
135,-

Gråand fra Bonderup Gods
Karl Johan, solbær, jordskokker og vinterkarse
125,-

Hovedretter

Lyssej
Grønkål, tyttebær, smørsauce, hasselnødder, citron og aspargeskartofler
249,- 

Prime rib
Velhængt oksehøjreb, hjemmelavet bearnaise, lille salat og håndskårne fritter
279,-
 (Ekstra stort stykke kød tillæg 39,-)

Ribeye Steak
Vælg imellem

Lokalt Dansk oksehøjreb
 krogmodnet i min.5-6 uger
Eller
Black Angus fra John Stone
krogmodnet i min 3-5 uger
Serveres med
Demi-glace hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt og håndskårne fritter
379,-

Oste
Udvalg af oste fra små danske mejerier
med frugtbrød, sylt, knækbrød

 3 Stk. 75,-
4 Stk.100,-

Dessert

Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
125,-

Pistaciemazarin
Brombær fra mommarkstedet, sne og havtornsorbet
115,-

Hent menuen som pdf