Forretter

Stegte grønne asparges, kyllingelevermousse, morgenfrue
100,-

                 Pighvar, syltet ramsløg, sommerløg, løgsoubise
145,-

Hovedretter

Wienerschnitzel af kalvefilet
Sød ærter, nye gulerødder, spæde blomkål fra Den Gamle Gaard, pommes saute og skysauce
259,-

Prime rib
Velhængt oksehøjreb, hjemmelavet bearnaise, lille salat og håndskårne fritter
279,-
 (Ekstra stort stykke kød tillæg 49,-)

Ribeye Steak
Vælg imellem

Lokalt Dansk oksehøjreb
 krogmodnet i min.5-6 uger
og
Black Angus fra John Stone
krogmodnet i min 3-5 uger
Serveres med
Demi-glace hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt og håndskårne fritter
379,-

Dessert og ost

Oste
Udvalg af oste fra små danske mejerier
med frugtbrød, sylt, knækbrød

 3 Stk. 75,-
4 Stk.100,-

Dessert

Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
125,- 

Jordbær, crumble, koldskål, jordbær-is, sødskærm
  119,-

Hent menuen som pdf

God mad nær Kirke Hyllinge, Tølløse, Kalundborg, Slagelse, Dianalund, Vig, Jyderup, Ruds Vedby, Ringsted, Stenlille, Skibby, Roskilde, Holbæk, Lejre, Hvalsø, Sorø, Svogerslev og Mørkøv

(C) Elmely Kro – A la carte