Vores smørrebrød er klassisk, men respektfuldt moderniseret.
Rugbrødet er hjemmebagt, råvarerne er lokale – så bedre bliver det ikke.
Vores smørrebrød er forkælet med frilandsgris, kalv og oksekød fra Gislingeslagteren,
Samt lokalt fanget fisk i sæsonen. Simpelthen alt der byder på modernet dansk kromad.

Stegt sild
Havtorn, æbler, jordskokker og løg smurt med krydderfedt
95,-

 Rørt kalvetatar
Kapers, æggeblomme, dijonsennep, skalotteløg, peberrod og urter
145,-

Roastbeef af velhængt oksehøjreb
Hjemmelavede pickles, peberrod, stegte løg, karse og syltet grønt
115,-

Fiskefilet
Rejer, kapers remolade, citron, tyttebær og dildmayonnaise
125,-

Sprængt kamsteg af frilandsgris
Sprød svær, rødkål, agurkecreme, appelsin og karse
110,-

 Rejermad
Rejer, æg, citronmayonnaise, dild, dehydreret tomat og knas
115,-

 Pocheret Æggeblomme og lufttørret skinke af Elmely kro grisen
sommerkantareller, toast og fermenteret Hvidløgsmayonnaise
135,-

Køkkenets valg af smørebrød

2 Stk. 195,-
3 Stk. 275,-

(Kan ikke deles på bordet)

Elmely´s Charcuteribrædt
hjemmelavet pølser, Lufttørret skinke, paté, rilette, sæson sylt
Lavet af vores egen slagter, med stor kærlighed til håndværket, bæredygtighed og lokale råvarer
155,-

Chokoladekage, syltet bær og is
75,-

eller

2 slags danske oste med hjemmesylt og frugtbrød
75,-

Hent menuen som pdf