Elmely Kro´s julebuffet 2017

Hjemmelavet, fyldt med traditioner og af råvare fra lokale ildsjæle
Hyggelig, stråtækt kro beliggende ved Brorfeldebakke
Der hvor julen nærmest kalder på Morten Korch og hygge
Hold din firmajulefrokost på Elmely kro eller få den leverede ud af huset

– i og ud af huset min 4 personer.
(fra d. 10. november til og med 2. juledag 26. december)

Julebuffeten i restauranten skal bestilles min. 4 dag før

Elmely Kro´s Julebord

Stegt sild
med havtorn, dild, æbler og skalotteløg

Elmely´s marineret julesild
med rødløg, hjemmelavet karrysalat og karse

Dildgravad laks
og rævesauce med kant

Æg
med rejer, tomat, citron og hjemmerørt mayonnaise

Terrin af frilandsgris
fra Bredebjerg gård med peberrodsmayonnaise og granatæblekompot

Pandestegt stegt rødspættefilet
med Kapersremoulade, tyttebær og citron

Hjemmelavet lun leverpostej
 med slagter Ulriks tørsaltet bacon svampe og egen syltede rødbeder

Confiteret andelår af Bang´s Frilandænder
med hjemmelavet rødkål og svedsker-æblekompot med Elmely-honning

Braiseret svinekæber fra Gislingeslagteren glaseret
med julekrydderier hertil hjemmelavet grønlangkål

Slagter Ulrik’s hjemmelavede julemedister
med rørt grovkornet sennep

Ris a´la mande
med hjemmelavet kirsebærsauce

Incl. smør, krydderfedt, koldhævet brød og hjemmebagt rugbrød

Pris pr. person 239,-

Mulighed for tilvalg

”Den grønne”
Perlebyg-salat med, grønkål, syltet perleløg og mormordressing

39,- pr. pers

Varmrøget julelaks
fra egen ovn med sæsonkompot

49,- pr. pers

Langtidsstegt Andebryst
med æble/løgkompot

59,- pr. pers

2 slags juleoste
med syltet sveskeblommer
49,- pr. pers

Buffeten serveres i restauranten mod tillæg 49,-

(Reducering af antal min. 7 dage før)
(Annullering af hele selskabet min. 14 dage før det afholdte arrangement)

Hent menuen som pdf

Ovenstående kan udvides med flere retter, – find inspiration på ovenstående,
eller kontakt og spørgsmål på: info@elmelykro.dk/eller pr. Tlf. 59188278
Husk der kan bookes bord, direkte fra venstre sidemenu.