Frokostbuffet

(Min 8 pers. I huset og ud af huset)
Bestilling min 3 dage før:

Hjemmelavet Karrysild
med æbler, rødløg og kapersfrugter

Rugmelsstegte sild
med dijonsennep og syltet havtorn

Stegt rødspættefilet
 kapersremoulade, rejer og tyttebær

Dildgravet laks
med fennikel, æbler og rævesauce

  Hjemmelavet hønsesalat
med hjemmelavet tørsaltet bacon og persille fritt

    Roastbeef
 hjemmelavede pickles, rødbede, frisk reven peberrod og stegte løg

Pocheret kyllingebryst
fra Bang´s Hønniker med sur-sød peberrodssauce

Lun hjemmelavet leverpostej
med drueagurker, bacon og svampe

Grillet Kalvemedaljons
med svampe a la creme

 Langtids braiseret skank af gris fra Gislingeslagteren
Med faringlaseret kål

2 slags danske oste fra små mejerier
med syltede sveskeblommer og portvinskarameliserede nødder

Hjemmebagt tærte
med sæsonfrugt og vaniljecreme

Trifli
med sæsonfrugt ,grovhakket mørkchokolade Makron og vaniljecreme

Serveres med hjemmebagt brød og smør

Pris 5 retter 189,- pr. pers.

Pris 6 retter 229,- pr. pers.

Pris 7 retter 259,- pr. pers.

Pris 8 retter 289,- pr. pers.

Ved servering af buffeten i restauranten pålægges kr. 49,- pr. pers.

(Reducering af antal min. 7 dage før)
(Annullering af hele selskabet min. 14 dage før det afholdte arrangement)

Hent menuen som pdf