Skøn hjemmelavet Påskebuffet af lokale råvarer

(Min 4 pers)

Nyd den på Elmely kro eller der hjemme på følgende datoer:
Skærtorsdag d. 29/3 Langfredag d. 30/3
lørdag d. 31/3 Påskedag 1/4 & 2 Påskedag d. 2/4

Elmely kro´s marineret påskesild
hertil hjemmelavet karrysalat med ½ æg og tomat

Hønsesalat af dansk landkylling fra Bangs Hønniker
med Elmely kro´s egen tørsaltet bacon

Hjemmerøget mørbrad af frilandsgris
med syltet grøntomat og fermenteret hvidløgsemulsion

Smørstegt rødspættefilet
med hjemmelavede karpers remoulade, tyttebær og citron

Citron og timian glaseret skank af påskelam
med Perlebyg salat med æbler, kerner, kål, syltet løg vendt i sød dijondressing

Sprængt bryst af ung kalv
med forårsgrønt i fløde pebberrods-sauce

Gammeldags æblekage
med makron, bærgele og flødeskum

Samlet pris ud af huset
239,- pr person

Incl. Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød,
smør og krydderfedt

Tilvalg

2 slags oste fra små danske mejerier
med portvinskaramelliseret nødder og syltet sveskeblommer
(Osten kan ikke erstattes med kagen)
Pris 55,- pr pers

(Ved servering af buffeten i restauranten pålægges kr. 59,- pr. pers.)
Reducering af antal pers. min 7 dage før

 

Hent menuen som pdf

 

Påskebuffet leveres til Kirke Hyllinge, Skibby, Vig, Ruds-Vedby, Tølløse, Slagelse, Svogerslev, Roskilde, Lejre, Mørkøv, Sorø, Hvalsø, Jyderup, Stenlille, Dianalund, Holbæk, Kalundborg og Ringsted

(C) Elmely Kro – Påskebuffet