6 rets sæsonmenu / buffet af bæredygtige råvare fra lokale ildsjæle 2018
(– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 10 pers.)
Kan anrettes som Tapas, Buffet og Family style/ Sharefood

Kylling-rielette af landkylling fra Bangs hønniker
Brunet smør, Syltet grøntomat, og fermenteret hvidløgsemulotion

og

Pocheret torskefilet
Citron-rygeostcreme, karse, friteret maltstiks og sommersalat

Hjemmebagte kuvertflutes af økologisk mel
fra Mejnerts mølle

***

Dansk krogmodnet Kalvefilet
med lokalt sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet

Glaseret/ braiseret bryst af Alpegrisen fra Bredebjerg gård
med nye kartofler rørt med krydderurtesmør

hertil sommergrønt fra Den Gamle Gaard

***

Danske sommerbær fra Mommarkstedet
vendt i vaniljecreme og chokolade

Og

Chokoladetærte
med jordbærcurde og krokant

Pris pr pers.

289,-

Tilvalg af vores sæson-salater

I juli-august-Sep -Mdr.

Eks. Spæde salater, perlebyg, hyben,

fennikel, radisser, sommerløg, beder, sommergrønt, søde tomater,

div. urter og kerner samt dressinger

Pris pr pers

39,-

Is
Hjemmerørt portions is –

Pr. pers.

25,-

(Ved servering af buffeten i restauranten pålægges kr. 59,- pr. pers.)

Ved reducering af antal min 7 dage før

 

Hent menuen som pdf

Vi leverer sæsonens mad til Tølløse, Mørkøv, Kirke Hyllinge, Sorø, Kalundborg, Slagelse, Svogerslev, Ringsted, Jyderup, Roskilde, Ruds Vedby, Hvalsø, Holbæk, Dianalund, Vig, Stenlille, Lejre og Skibby

(C) Elmely Kro – Sæsonmenu/buffet