Sæsonmenu/ Buffet af råvare fra lokale ildsjæle  2017
– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 12 pers.
(d.4 juli til og med d.30 september)
Bestilling min 3 dage før:
Reducering af antal min. 8 dage før. Ved annullering af reservationen min.14 dag før

Egen lufttørret skinke af Brorfeldegrisen
fra Bredebjerg gård Syltet grøntomat, og fermenteret hvidløgs-emulotion

og

Tatar af torsk
med rygeostcreme sprødt og sommersalat med urter og purløg

Hjemmebagte kuvertflutes
af økologisk mel fra Mejnerts mølle

***

Variation af ung-kalv
Rosa stegt kalvetykstegsfilet og braiseret/ glaseret spidsbryst
med lokalt sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet

Basilikums marineret kyllingebryst af Dansk landkylling
fra Bang´s Hønniker med nye kartofler rørt med flødeost og citron hertil sommergrønt fra Den Gamle Gaard

***

Chokolademousse
Med chokoladepuf, sommerbær fra Mommarkstedet og vaniljeskum

og

Hindbærroulade, søde kys og hindbær fra Maiken

Pris pr pers. 279,-

I juli-august-Sep -Mdr.
Eks. Spæde salater, perlebyg, hyben,
fennikel, radisser, sommerløg, beder, spæd sommergrønt, søde tomater,
Og div. urter og kerner samt dressinger

Pris pr pers. 39,-

Is
Hjemmerørt portions is
Pr. pers. 25,-

Tillæg ved servering af menuen/buffeten i restauranten 49,- pr pers.

Hent menuen som pdf

Vi leverer sæsonens mad til Tølløse, Mørkøv, Kirke Hyllinge, Sorø, Kalundborg, Slagelse, Svogerslev, Ringsted, Jyderup, Roskilde, Ruds Vedby, Hvalsø, Holbæk, Dianalund, Vig, Stenlille, Lejre og Skibby

(C) Elmely Kro – Sæsonmenu/buffet