Sæsonmenu/ Buffet af råvare fra lokale ildsjæle 2017

– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 12 pers.
(d.1-10 til og med d.30 december)  

 

Forretter

Rielette af Bredebjergs frilandsgris
med, brændt løgsurbice, peberrodscremecreme og sprødt

og

Pocheret lyssej
med citron og rygeostcreme, perleløg, karse og rødsyrer

***

Hovedretter

Krog modnet okseculotte
Med sæsongrønt fra Den Gamle Gaard og Mommark stede

hertil sæsonens kartoffel med krydderurtesmør

Langtids braiseret svinekæber fra Gislingeslagteren
Krydderurtebagte vinterløg og karamelliseret pastinakker

***

Desserter

Fyldig Chokoladekage
med orangecreme og saltet karamel

og

Risalacotta
med vanilje og romsyltet sensommerbær fra Mommarksteder

 

Pris 279,- pr pers

 

2 slags sæsonsalater

Vores salater er altid sæsonbetonet.

Eks. Grønkål, blomkål, rosenkål, kerner, nødder,

æbler, løg, beder, jordskokker, spinat

Og div. syltede urter og bær samt dressing

Pris pr pers 39,-

Is

Hjemmerørt portions is

25,- pr stk.

 

Natmad

Sandwich i hjemmebagte boller på mel fra Mejnerts mølle
spændende fyld, salat og grønt

Pr. stk. 48,-

 

Eller

Slagters Ulriks hjemmelavet Charcuteri/ Pølsebord
Med hjemmelavet rullepølse, 2 forskellige slags bøgerøget spegepølser,
leverpostej med tørsaltet bacon, hjemmelavet pate, frikadeller, hjemmesyltet rødbeder, pickles, tilbehør,
hjemmebagt brød og smør

75,- pr pers.

 

Hent menuen som pdf