Sæsonmenu/ Buffet af råvare fra lokale ildsjæle 2017

– Ud af huset min 4 personer. I huset min. 12 pers.
(d.1-10 til og med d.30 december)  

 

Forretter

Rielette af Bredebjergs frilandsgris
med, brændt løgsurbice, peberrodscremecreme og sprødt

og

Pocheret lyssej
med citron og rygeostcreme, perleløg, karse og rødsyrer

***

Hovedretter

Krog modnet okseculotte
Med sæsongrønt fra Den Gamle Gaard og Mommark stede

hertil sæsonens kartoffel med krydderurtesmør

Langtids braiseret svinekæber fra Gislingeslagteren
Krydderurtebagte vinterløg og karamelliseret pastinakker

***

Desserter

Fyldig Chokoladekage
med orangecreme og saltet karamel

og

Risalacotta
med vanilje og romsyltet sensommerbær fra Mommarksteder

 

Pris 279,- pr pers

 

2 slags sæsonsalater

Vores salater er altid sæsonbetonet.

Eks. Grønkål, blomkål, rosenkål, kerner, nødder,

æbler, løg, beder, jordskokker, spinat

Og div. syltede urter og bær samt dressing

Pris pr pers 39,-

Is

Hjemmerørt portions is

25,- pr stk.

 

Natmad

Sandwich i hjemmebagte boller på mel fra Mejnerts mølle
spændende fyld, salat og grønt

Pr. stk. 48,-

 

Eller

Slagters Ulriks hjemmelavet Charcuteri/ Pølsebord
Med hjemmelavet rullepølse, 2 forskellige slags bøgerøget spegepølser,
leverpostej med tørsaltet bacon, hjemmelavet pate, frikadeller, hjemmesyltet rødbeder, pickles, tilbehør,
hjemmebagt brød og smør

75,- pr pers.

 

Hent menuen som pdf

Vi leverer sæsonens mad til Skibby, Vig, Tølløse, Ruds Vedby, Mørkøv, Kalundborg, Slagelse, Svogerslev, Holbæk, Ringsted, Roskilde, Hvalsø, Jyderup, Sorø, Stenlille, Lejre, Kirke Hyllinge og Dianalund

(C) Elmely Kro – Sæsonmenu/buffet