Elmely Platte

  • Hyldebærmarineret sild

    Solbær-hyldebærkompot og magnoliablad

  • Smilende æg

    Rejer og citronmayonnaise

  • Sprødstegt fiskefilet

    Råsyltede tyttebær, kapersremoulade og citron

  • Glaseret oksetykkam

    Sukkerglaserede perleløg og friskrevet peberrod

  • Hønsesalat

    Kylling fra Hopballe Mølle, stegte svampe og sprød bacon fra vores egen slagter

  • Roastbeef af oksehøjreb

    Med remoulade, friskrevet peberrod, agurkesalat og sprøde løg

  • 395,- pr. pers.

Elmely Platte - den lille sult

  • Hyldebærmarineret sild

    Solbær-hyldebærkompot og magnoliablad

  • Smilende æg

    Rejer og citronmayonnaise​

  • Roastbeef af oksehøjreb

    Med remoulade, friskrevet peberrod, agurkesalat og sprøde løg

  • Hønsesalat

    Kylling fra Hopballe Mølle, stegte svampe og sprød bacon fra vores egen slagter​

  • 349,- pr. pers.

Elmely Kro's aften A la Carte

Snacks

  • Flæskesvær 49,-

    Serveret med persillemayonnaise

  • Sprøde kartoffelchips med tomat 55,-

    Serveret med espelettemayonnaise

  • Friterede ansjoser 69,-

    Serveret med aioli

  • Saltede mandler 45,-
  • Køkkenets 3 udvalgte snacks 125,-

Forretter

  • Svampeconsommé af efterårets svampe 135,-

    Svampeduxelles og savoykål

  • Grillet kammusling 155,-

    Syltet græskar ribs og muslingblanquette

  • Håndskåret oksetatar 165,-

    Svampeemulsion, løg, karse og sprød tuile

Elmely Kro's aften A la Carte

Hovedretter

  • Ravioli 299,-

    Fyldt pasta med sauteret kål, brunet smørsauce, blomkål, syltede løg og hasselnød

  • Bagt torsk 335,-

    Sautér af vintergrønt, blåmuslinger, kartoffelpuré og brunet løgsauce

  • Prime Rib 399,-

    Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise, syrlig salat, langtidsbagte tomater, håndskårne fritter (ekstra stort stykke kød - tillæg 79,-)

  • Wienerschnitzel 329,-

    Panko-paneret kalvefilet med friteret ansjos, friskrevet peberrod, kapers i brunet smør, sautéret spidskål og pommes sautées

  • Prime rib burger 265,-

    Med hjemmelavet bearnaise, sprøde kartofler, bløde løg, syltede agurker, friterede løgringe og håndskårne fritter

Elmely Kro's aften A la Carte

Dessert & Ost

Elmely Kro's 3-retters aftenmenu

Mortensaften d. 10/11

Elmely Kro's børnemenuer

  • Pankostegt rødspættefilet 159,-

    Citron, grøntsagsstave, fritter, ketchup, remoulade

  • Børneburger (Byg selv) 199,-

    Hakkebøf med cheddarost, fritter, ketchup, mayonnaise, grøntsagsstave

  • Softice med chokoladesauce 99,-
  • Pandekager med softice 129,-

Elmely Kro's Sunday Dining

Prøv vores koncept kaldet Sunday Dining:
Her får vores dygtige kokke lov til at lege frit i køkkenet.

Hver søndag inviterer Elmely Kro indenfor til en 2-retters menu frit sammensat af køkkenet.

Pris kun 249,- pr. pers. 

Besøg os på Elmely Kro og forkæl dig selv efter en lang uge, hvor du slipper for at lave mad,
alt imens vi forkæler dig og dine kære, med en smagfuld 2-retters menu.

Søndag aften serveres udelukkende vores Sunday Dining menu, børnemenuer 
samt vores berømte prime rib eller prime rib burger. 

Elmely Kro's søndagsbrunch

inkl. te, kaffe

  • Øko drænet yoghurt fra Søtofte Gårdmejeri

    Chokolade og hasselnødde mysli, ingefærsyltet frugtsalat, bihonning fra lokale gårde

  • Kroens Egg Benedict

    Røget laks fra egen røgeovn, engelsk muffin og sauce hollandaise

  • 2 slags hjemmelavet charcuterie

    Hjemmelavet rullepølse og 6 mdr. modnet skinke

  • Spinattærte

    Semitørrede tomater og vesterhavsost

  • Hjemmelavet hasselnøddecreme

  • Hjemmelavet marmelade af bær fra sæsonens høst

  • 2 slags danske gårdoste
  • Croissanter, tebirkes, grove surdejsboller og friskbagt rugbrød samt smør

  • Pandekager

    Serveret med dansk bihonning og syltede solbær

  • Pris 299,- pr. pers.
  • Børn under 10 år pris 179,- pr. pers.
  • Tilkøb á juice til pris 55,-/kande

Elmely Kro's julebord

  • Menuen kan bestilles til både frokost og aften og er aktuel fra d.13 november tom. d.28 december med undtagelse af d. 23 december og d. 24 december

  • Vær venligst opmærksom på, at menuen skal forudbestilles til aften

  • Elmely Kro's sildevogn

    Gammeldags modnede julesild med kapersfrugter og rødløg

  • Gammeldags modnede karrysild med æggesalat

  • Stegte sild med dijonsennep, dild og bløde løg

  • Elmely Kro's gravad færøsk laks

    Serveret med rævesauce

  • Rejesalat af håndpillede rejer

    Smilende æg og krydderurter

  • Hjemmelavet hønsesalat

    Høns fra Bangs Hønniker og hjemmelavet tørsaltet bacon

  • Elmely Kro's julemedister

    Grønlangkål og brunede kartofler

  • Andeconfit

    Æble-sveskekompot, julesauce og hjemmelavet rødkål

  • Risalamande

    Kirsebærsovs tilsmagt med portvin

  • Pris 399,- pr. pers.

  • Tilvalg á sprødstegt fiskefilet

    Råsyltede tyttebær, kapersremoulade og citron

  • 69,- pr. pers.

  • KLIK HER & BESTIL BORD

Elmely Kro's julebord - den lille sult

  • Menuen kan kun bestilles til frokost og er aktuel fra d.13 november tom. d.28 december med undtagelse af d. 23 december, d. 24 december, 25 december og 26 december.

  • Elmely Kro's sildevogn

    Gammeldags modnede julesild med kapersfrugter og rødløg

  • Gammeldags modnede karrysild med æggesalat

  • Stegte sild med dijonsennep, dild og bløde løg

  • Rejesalat af håndpillede rejer

    Smilende æg og krydderurter

  • Hjemmelavet hønsesalat

    Høns fra Bangs Hønniker og hjemmelavet tørsaltet bacon

  • Elmely Kro's julemedister

    Grønlangkål og brunede kartofler

  • Risalamande

    Kirsebærsovs tilsmagt med portvin

  • Pris 349,- pr. pers.

  • Tilvalg á sprødstegt fiskefilet

    Råsyltede tyttebær, kapersremoulade og citron

  • 69,- pr. pers.

  • KLIK HER & BESTIL BORD

Sæsonmenu/bryllupsmenu (okt - dec 2025)

Selskabsmenu (min. 20 pers.)

  • Forret 1

    Letrøget kammusling med saltet citron, henkogte tomater og karse

  • Forret 2

    Gravad kalveinderlår, fermenteret peber, syltede bøgehatte og bitre salater Serveret med 2 stk. surdejs kuvertbrød

  • Hovedretter

    Grillet nakkefilet af gris med balsamicobagte løg, braiseret kartofler i hvidvin og timian & Langtidsstegt oksefilet med sauce espagnole og bagte rodfrugter fra Den Gamle Gaard

  • Dessert

    Kardemomme-mazarin med æbler, mascarpone og vaniljeparfait is

  • Pris 495,- pr. pers. (min. 20 pers.)