Elmely Platte

  • Gammeldags modnet sild

    Æggesalat og rødløg

  • Æg med håndpillede rejer

    Citronmayonnaise

  • Sprødstegt fiskefilet

    Råsyltede tyttebær, kapersremoulade, citron

  • Hønsesalat

    Høns fra Bangs Hønniker, asparges og hjemmelavet bacon

  • Kalvemedaljon

    Bløde løg og svampe a la creme

  • Roastbeef af oksehøjreb

    Remoulade, friskrevet peberrod, agurkesalat og sprøde løg

  • 359,- pr. pers.

Elmely Platte - den lille sult

  • Gammeldags modnet sild

    Æggesalat og rødløg

  • Æg med håndpillede rejer

    Citronmayonnaise

  • Hønsesalat

    Høns fra Bangs Hønniker, asparges og hjemmelavet bacon

  • Roastbeef af oksehøjreb

    Hjemmelavet remoulade, friskrevet peberrod, agurkesalat og sprøde løg

  • 299,- pr. pers.

Aften A la Carte

Snacks

  • Flæskesvær 60,-

    Serveret med persillemayonnaise

  • Sprøde kartofler 65,-

    Serveret med urtecreme

  • Friteret brisler 79,-

    Lun trøffelcreme

  • Saltede mandler 45,-
  • Køkkenets 3 udvalgte snacks 125,-

Forretter

  • Koldrøget laks fra egen røgeovn 150,-

    Stuvet spinat og pocheret æg

  • Luftig kartoffel porre suppe 120,-

    Røget vesterhavsost

  • Pocheret kulmule 135,-

    Havsyre og skummende muslingesauce

  • Rørt tatar 159,-

    Sprøde kartofler, æggeblomme og karse

Aften A la Carte

Hovedretter

  • Ravioli med spinat og ricotta 255,-

    Glaserede gulerødder, ramsløg, blanquette sauce på grillet citron

  • Helstegt rødtunge 355,-

    Kartoffelkompot og sauce vinaigrette

  • Prime Rib 399,-

    Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise, syrlig salat, langtidsbagte tomater, håndskårne fritter (ekstra stort stykke kød - tillæg 79,-)

  • Wienerschnitzel 315,-

    Panko-paneret kalvefilet, firteret ansjoser, friskrevet peberrod, kapers i brunet smør, broccoli, røget marv og pommes-sautées

  • Prime rib burger 249,-

    Med hjemmelavet bearnaise, sprøde kartofler, bløde løg, syltede agurker, friterede løgringe og håndskårne fritter

Aften A la Carte

Dessert & Ost

3-retters Aftenmenu

Børnemenuer

  • Pankostegt rødspættefilet 159,-

    Citron, grøntsagsstave, fritter, ketchup, remoulade

  • Børneburger (Byg selv) 199,-

    Hakkebøf med cheddarost, fritter, ketchup, mayonnaise, grøntsagsstave

Elmely Kro -Hverdagsklassikere


Hver onsdag og torsdag i en begrænset tidsperiode vil det være muligt at smage på en række hverdagsklassikere særligt udvalgt af køkkenchef Jesper sørensen, der inviterer indenfor på Elmely Kro til traditionelle retter

Konceptet gælder hver onsdag og torsdag i en begrænset tidsperiode, herunder: 

Onsdag d. 23 april – torsdag d. 24 april 2025
Jægerschnitzel af kalvfilet med svampesauce, grønkål, tyttebær og brasede kartofler
Pris 275,-

Onsdag d. 30 april – torsdag d. 1 maj 2025
Stegt vesterhavstorsk med bacon, rødbeder, sennepssovs og dildkartofler
Pris 295,-

Onsdag d. 7 maj – torsdag d. 8 maj 2025
Peberbøf med hjemmelavet fritter, bønnesalat og pebersauce Pris 335,-    

Hverdagsklassikerne serveres sideløbende med vores aften a la carte kort og øvrige aftenmenuer

Elmely Kro - Sunday Dining

Prøv vores koncept kaldet Sunday Dining:
Her får vores dygtige kokke lov til at lege frit i køkkenet.

Hver søndag inviterer Elmely Kro indenfor til en 2-retters menu frit sammensat af køkkenet.

Pris kun 239,- pr. pers. 

Besøg os på Elmely Kro og forkæl dig selv efter en lang uge, hvor du slipper for at lave mad,
alt imens vi forkæler dig og dine kære, med en smagfuld 2-retters menu.

Søndag aften serveres udelukkende vores Sunday Dining menu, børnemenuer 
samt vores berømte prime rib eller prime rib burger. 

Søndagsbrunch

inkl. te, kaffe

  • Øko drænet yoghurt fra Søtofte Gårdmejeri

    Chokolade og hasselnødde mysli, ingefærsyltet frugtsalat, bihonning fra lokale gårde

  • Kroens Egg Benedict

    Røget laks fra egen røgeovn, engelsk muffin og sauce hollandaise

  • 2 slags hjemmelavet charcuterie

    Hjemmelavet rullepølse og 6 mdr. modnet skinke

  • Spinattærte

    Semitørrede tomater og vesterhavsost

  • Hjemmelavet hasselnøddecreme

  • Hjemmelavet marmelade af bær fra sæsonens høst

  • 2 slags danske gårdoste
  • Croissanter, tebirkes, grove surdejsboller og friskbagt rugbrød samt smør

  • Pandekager

    Serveret med dansk bihonning og syltede solbær

  • Pris 299,- pr. pers.
  • Børn under 10 år pris 179,- pr. pers.
  • Tilkøb á juice til pris 55,-/kande

Fars dag d. 5 juni 2025

  • Invitér din far ud på fars dag på Elmely Kro torsdag d. 5 juni 2025 og forkæl ham med et ordentligt herremåltid, som en hyldest til alle fædre.

  • Prime rib ad libitum pr. pers. 399,-

    Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise, syrlig salat, friterede løgringe, håndskårne fritter

  • KLIK HER & BESTIL BORD

Pinse Platte 2025

  • AKTUEL FRA D. 7 JUNI - 9 JUNI 2025

  • Kroens snapsemad

    Ny danske kartofler, creme fraiche 48%, kryddersild fra Christiansø

  • Spicy Skaldyrssalat

    Asparges fra Vibesand

  • Sprødstegt fiskefilet

    Råsyltede tyttebær, kapersremoulade, citron

  • Kalvefrikassé

    Sommergrønt og nye danske kartofler

  • Hønsesalat

    Asparges og hjemmelavet bacon

  • Roastbeef af oksehøjreb

    Remoulade, friskrevet peberrod, agurkesalat, sprøde løg

  • Pris 359,- pr. pers.

  • KLIK HER & BESTIL BORD

Sankt Hans 23 juni

  • Koldpocheret ørred fra Musholm

    Vibesand asparges, ørredrogn, sprød rug, kærnemælkssauce

  • Sommerbuk

    Nye løg, grillede hvide asparges, peber blanquette, nye danske kartofler

  • Søde jordbær fra Den Gamle Gaard

    Kroens vanilje softice på mælk fra Søtoftegård

  • Pris 495,- pr. pers.

  • KLIK HER & BESTIL BORD

Sæsonmenu/bryllupsmenu (april - juni 2025)

Selskabsmenu (min. 20 pers.)

  • Forret 1

    Tatar på rimmet kammusling med jordskokkepuré, syltede perleløg, friske urter og sprød malt

  • Forret 2

    Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn med asparges fra Lammefjorden, rygeostcreme og citron gel. Serveret med 2 stk. surdejs kuvertbrød

  • Hovedretter

    Sukkersaltet kyllingebryst marineret i ramsløgspesto & Langtidsstegt oksehøjrebsfilet med timian og hvidløg. Serveres med sæsongrønt fra Den Gamle Gaard, små stegte kartofler (nye kartofler i sæson) samt aromatisk kalveglace

  • Dessert

    Chokoladekage på chokolade fra Valrhona, rabarber, hvid chokolade, marengs og hjemmelavet rabarber parfaits

  • Pris 439,- pr. pers. (min. 20 pers.)

Sæsonmenu/bryllupsmenu (juli - sep 2025)

Selskabsmenu (min. 20 pers.)

  • Forret 1

    Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn med purløgscreme og sæsonkompot

  • Forret 2

    Skoemagerkroens 6 mdr. lufttørret skinke, søde ærter og creme af fermenteret hvidløg Serveret med 2 stk. surdejs kuvertbrød

  • Hovedretter

    Langtidsstegt højrebsfilet marineret i ramsløgsolie & BBQ glaseret bryst af grisebasse med cremet sommerkål Serveres med sæsongrønt fra Den Gamle Gaard, nye små kartofler (i sæson) samt rødvinssky

  • Dessert

    Tærte med danske sommerbær vaniljecreme, chokolade og vaniljeparfait

  • Pris 439,- pr. pers. (min. 20 pers.)