Frokost
A la carte
Smørrebrød
-
Sprødstegt fiskefilet 135,-
Råsyltede tyttebær, kapersremoulade, citron
-
Sprødstegt fiskefilet 155,-
Rejer og citronmayonnaise
-
Håndpillet rejer med friteret æg 140,-
Ristet brød og citronmayonnaise
-
Roastbeef af oksehøjreb 130,-
Hjemmelavet remoulade, friskrevet peberrod, agurkesalat og sprøde løg
-
2 stykker smørrebrød udvalgt af køkkenet 249,-
Ost & sødt
-
Friteret Camembert 129,-
Solbærsyltetøj, frugtbrød
-
Rabarber trifli 95,-
Creme anglaise, havrecumble, mælkeskum
-
Lagkage 79,-
Bærkompot, makron, vaniljecreme, flødeskum
-
Lun Kringle 59,-
-
Kransekage med nougat 69,-


Elmely Platte
-
Gammeldags modnet sild
Æggesalat og rødløg
-
Æg med håndpillede rejer
Citronmayonnaise
-
Sprødstegt fiskefilet
Råsyltede tyttebær, kapersremoulade, citron
-
Hønsesalat
Høns fra Bangs Hønniker, asparges og hjemmelavet bacon
-
Kalvemedaljon
Bløde løg og svampe a la creme
-
Roastbeef af oksehøjreb
Remoulade, friskrevet peberrod, agurkesalat og sprøde løg
-
359,- pr. pers.
Elmely Platte - den lille sult
-
Gammeldags modnet sild
Æggesalat og rødløg
-
Æg med håndpillede rejer
Citronmayonnaise
-
Hønsesalat
Høns fra Bangs Hønniker, asparges og hjemmelavet bacon
-
Roastbeef af oksehøjreb
Hjemmelavet remoulade, friskrevet peberrod, agurkesalat og sprøde løg
-
299,- pr. pers.

Aften A la Carte
Snacks
-
Flæskesvær 60,-
Serveret med persillemayonnaise
-
Sprøde kartofler 65,-
Serveret med urtecreme
-
Friteret brisler 79,-
Lun trøffelcreme
-
Saltede mandler 45,-
-
Køkkenets 3 udvalgte snacks 125,-
Forretter
-
Koldrøget laks fra egen røgeovn 150,-
Stuvet spinat og pocheret æg
-
Luftig kartoffel porre suppe 120,-
Røget vesterhavsost
-
Pocheret kulmule 135,-
Havsyre og skummende muslingesauce
-
Rørt tatar 159,-
Sprøde kartofler, æggeblomme og karse
Aften A la Carte
Hovedretter
-
Ravioli med spinat og ricotta 255,-
Glaserede gulerødder, ramsløg, blanquette sauce på grillet citron
-
Helstegt rødtunge 355,-
Kartoffelkompot og sauce vinaigrette
-
Prime Rib 399,-
Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise, syrlig salat, langtidsbagte tomater, håndskårne fritter (ekstra stort stykke kød - tillæg 79,-)
-
Wienerschnitzel 315,-
Panko-paneret kalvefilet, firteret ansjoser, friskrevet peberrod, kapers i brunet smør, broccoli, røget marv og pommes-sautées
-
Prime rib burger 249,-
Med hjemmelavet bearnaise, sprøde kartofler, bløde løg, syltede agurker, friterede løgringe og håndskårne fritter


Aften A la Carte
Dessert & Ost
-
Chokolademousse 149,-
70% Valrhona chokolade, chokolade/hasselnødde mysli og mango softice
-
Tre slags danske oste 155,-
Serveret med sylt og nødder samt ristet frugtbrød
-
Kroens Crêpes Suzette 139,-
Pandekage, karamelliseret appelsin sauce og kroens hjemmelavet softice
-
Kroens softice 120,-
hjemmelavet softice, krymmel og lun chokoladesacue
-
Petit fours 79,-
3-retters Aftenmenu
-
Rejecocktail
Grillet hjertesalat, håndpillet rejer, nye danske asparges, ørredrogn og sauce choron
-
Confiteret bryst af grissebasse
Grønne asparges, gulerod, sauce Vadouvan, nye danske kartofler
-
Nye danske Rabarber fra Den Gamle Gaard
Lun mazarinkage og hjemmelavet vanilje softice af mælk fra Søtoftegård
-
495,-

Børnemenuer
-
Pankostegt rødspættefilet 159,-
Citron, grøntsagsstave, fritter, ketchup, remoulade
-
Børneburger (Byg selv) 199,-
Hakkebøf med cheddarost, fritter, ketchup, mayonnaise, grøntsagsstave
Elmely Kro -Hverdagsklassikere
Hver onsdag og torsdag i en begrænset tidsperiode vil det være muligt at smage på en række hverdagsklassikere særligt udvalgt af køkkenchef Jesper sørensen, der inviterer indenfor på Elmely Kro til traditionelle retter
Konceptet gælder hver onsdag og torsdag i en begrænset tidsperiode, herunder:
Onsdag d. 23 april – torsdag d. 24 april 2025
Jægerschnitzel af kalvfilet med svampesauce, grønkål, tyttebær og brasede kartofler
Pris 275,-
Onsdag d. 30 april – torsdag d. 1 maj 2025
Stegt vesterhavstorsk med bacon, rødbeder, sennepssovs og dildkartofler
Pris 295,-
Onsdag d. 7 maj – torsdag d. 8 maj 2025
Peberbøf med hjemmelavet fritter, bønnesalat og pebersauce Pris 335,-
Hverdagsklassikerne serveres sideløbende med vores aften a la carte kort og øvrige aftenmenuer
Elmely Kro - Sunday Dining
Prøv vores koncept kaldet Sunday Dining:
Her får vores dygtige kokke lov til at lege frit i køkkenet.
Hver søndag inviterer Elmely Kro indenfor til en 2-retters menu frit sammensat af køkkenet.
Pris kun 239,- pr. pers.
Besøg os på Elmely Kro og forkæl dig selv efter en lang uge, hvor du slipper for at lave mad,
alt imens vi forkæler dig og dine kære, med en smagfuld 2-retters menu.
Søndag aften serveres udelukkende vores Sunday Dining menu, børnemenuer
samt vores berømte prime rib eller prime rib burger.

Søndagsbrunch
inkl. te, kaffe
-
Øko drænet yoghurt fra Søtofte Gårdmejeri
Chokolade og hasselnødde mysli, ingefærsyltet frugtsalat, bihonning fra lokale gårde
-
Kroens Egg Benedict
Røget laks fra egen røgeovn, engelsk muffin og sauce hollandaise
-
2 slags hjemmelavet charcuterie
Hjemmelavet rullepølse og 6 mdr. modnet skinke
-
Spinattærte
Semitørrede tomater og vesterhavsost
-
Hjemmelavet hasselnøddecreme
-
Hjemmelavet marmelade af bær fra sæsonens høst
-
2 slags danske gårdoste
-
Croissanter, tebirkes, grove surdejsboller og friskbagt rugbrød samt smør
-
Pandekager
Serveret med dansk bihonning og syltede solbær
-
Pris 299,- pr. pers.
-
Børn under 10 år pris 179,- pr. pers.
-
Tilkøb á juice til pris 55,-/kande
Fars dag d. 5 juni 2025
-
Invitér din far ud på fars dag på Elmely Kro torsdag d. 5 juni 2025 og forkæl ham med et ordentligt herremåltid, som en hyldest til alle fædre.
-
Prime rib ad libitum pr. pers. 399,-
Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise, syrlig salat, friterede løgringe, håndskårne fritter
-
KLIK HER & BESTIL BORD


Pinse Platte 2025
-
AKTUEL FRA D. 7 JUNI - 9 JUNI 2025
-
Kroens snapsemad
Ny danske kartofler, creme fraiche 48%, kryddersild fra Christiansø
-
Spicy Skaldyrssalat
Asparges fra Vibesand
-
Sprødstegt fiskefilet
Råsyltede tyttebær, kapersremoulade, citron
-
Kalvefrikassé
Sommergrønt og nye danske kartofler
-
Hønsesalat
Asparges og hjemmelavet bacon
-
Roastbeef af oksehøjreb
Remoulade, friskrevet peberrod, agurkesalat, sprøde løg
-
Pris 359,- pr. pers.
-
KLIK HER & BESTIL BORD
Sankt Hans 23 juni
-
Koldpocheret ørred fra Musholm
Vibesand asparges, ørredrogn, sprød rug, kærnemælkssauce
-
Sommerbuk
Nye løg, grillede hvide asparges, peber blanquette, nye danske kartofler
-
Søde jordbær fra Den Gamle Gaard
Kroens vanilje softice på mælk fra Søtoftegård
-
Pris 495,- pr. pers.
-
KLIK HER & BESTIL BORD


Sæsonmenu/bryllupsmenu (april - juni 2025)
Selskabsmenu (min. 20 pers.)
-
Forret 1
Tatar på rimmet kammusling med jordskokkepuré, syltede perleløg, friske urter og sprød malt
-
Forret 2
Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn med asparges fra Lammefjorden, rygeostcreme og citron gel. Serveret med 2 stk. surdejs kuvertbrød
-
Hovedretter
Sukkersaltet kyllingebryst marineret i ramsløgspesto & Langtidsstegt oksehøjrebsfilet med timian og hvidløg. Serveres med sæsongrønt fra Den Gamle Gaard, små stegte kartofler (nye kartofler i sæson) samt aromatisk kalveglace
-
Dessert
Chokoladekage på chokolade fra Valrhona, rabarber, hvid chokolade, marengs og hjemmelavet rabarber parfaits
-
Pris 439,- pr. pers. (min. 20 pers.)
Sæsonmenu/bryllupsmenu (juli - sep 2025)
Selskabsmenu (min. 20 pers.)
-
Forret 1
Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn med purløgscreme og sæsonkompot
-
Forret 2
Skoemagerkroens 6 mdr. lufttørret skinke, søde ærter og creme af fermenteret hvidløg Serveret med 2 stk. surdejs kuvertbrød
-
Hovedretter
Langtidsstegt højrebsfilet marineret i ramsløgsolie & BBQ glaseret bryst af grisebasse med cremet sommerkål Serveres med sæsongrønt fra Den Gamle Gaard, nye små kartofler (i sæson) samt rødvinssky
-
Dessert
Tærte med danske sommerbær vaniljecreme, chokolade og vaniljeparfait
-
Pris 439,- pr. pers. (min. 20 pers.)

