Frokost
A la carte
-
Pariserbøf 195,-
Serveret med klassisk tilbehør
-
Tilkøb af håndskårne fritter 79,-
Med trøffelmayonnaise & rørt mayonnaise
Ost & sødt
-
Friteret Camembert 129,-
Solbærsyltetøj, frugtbrød
-
Lun Kringle 59,-
-
Kransekage med nougat 69,-
-
Gløgg og julesmåkager 110,-
Aften A la Carte
Snacks
-
Stegt flæsk 65,-
Flæskesvær, persillemayonnaise
-
Brændende kærlighed 75,-
Æbleskive, bacon, rødbede
-
Mini tærte 65,-
Serveret med sprøde grøntsager
-
Saltede mandler 55,-
-
Køkkenets 3 udvalgte snacks 120,-
Forretter
-
Gravad laks 139,-
Serveret med rævesauce og fennikel
-
Suppe på jordskokker fra den Gamle Gaard 139,-
Serveret med syltet svampe, stegte jordskokker og karse
-
Foie gras terrin 195,-
Serveret med pære-ingefær kompot og toast melba
-
Håndskåret tatar 159,-
Serveret med løg og karljohan
Aften A la Carte
Hovedretter
-
Farseret kulmule 299,-
Stegt på brød med ragout på blåmusling og muslingesauce
-
Prime Rib 399,-
Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise, syrlig salat, friterede løgringe, håndskårne fritter (ekstra stort stykke kød - tillæg 79,-)
-
Wienerschnitzel 315,-
Panko-paneret kalvefilet, friteret ansjoser, citron, friskrevet peberrod, kapers i brunet smør, rosenkål og pommes-sautées
-
Flæskestegssandwich 249,-
Smørstegt brioche, sennepsdressing, rødkål, syltede agurker, æbler, håndskårne fritter, trøffelmayonnaise
HOVEDRETTER (Vegetarisk)
-
Schnitzel på knoldselleri 219-
Serveret med pommes-sautées, brunet smør, skalotteløg, kapers
Aften A la Carte
Dessert & Ost
-
Tre slags oste 155,-
Fra små danske gårdmejerier, serveret med sylt og nødder samt ristet frugtbrød
-
Risalamande 130,-
Fra små danske gårdmejerier, serveret med sylt og nødder samt ristet frugtbrød
-
Kroens crepes suzette 139,-
Pandekage, karameliseret appelsin sauce og kroens softice
-
Risalamande softice 125,-
Serveret med kirsebærsauce og ristede mandler
-
Kroens softice 120,-
Softice, krymmel, chokoladesacue
-
Petit fours 75,-
3-retters Aftenmenu
-
Gravad laks
Serveret med rævesauce og fennikel
-
Rosastegt andebryst
Vinterkål, selleripuré, mild pebersauce og kartofler ristet i andefedt
-
Mandelbagt pære
Serveret med creme anglaise og vanilje softice
-
495,-
Juleplatte 2024 (Den lille sult)
Kan bestilles til frokost fra torsdag d. 14 november - søndag d. 22 december samt 1 & 2 juledag
-
Elmely Kro's marinerede julesild
Rødløg og kapersfrugter
-
Hjemmelavet karrysild
Æbler, drueagurk og løg
-
Smilende æg
Håndpillede rejer og mayonnaise
-
Elmely Kro´s egen kryddersylte
Sennep og syltede rødbeder
-
Hjemmelavet flødeleverpostej
Svampe, tørsaltet bacon og rødbeder
-
Ribbensteg med sprøde svær
Hjemmelavet rødkål og brunede kartofler
-
Risalamande
Kirsebærsauce
-
329,- pr. pers.
-
Tilvalg af pankostegt rødspættefilet 69,-
Råsyltede tyttebær, kapersremoulade og citron
-
Tilvalg af Mont d'Or ost 69,-
Svesker i armagnac
Juleplatte 2024 (Den store sult)
Kan bestilles både til frokost og aften fra torsdag d. 14 november - søndag d. 22 december samt til frokost 1 & 2 juledag
Menuen skal forudbestilles og bestilles til hele bordet til aften
-
Elmely Kro's marinerede julesild
Rødløg og kapersfrugter
-
Hjemmelavet karrysild
Æbler, drueagurk og løg
-
Gravad færøsk laks
Dild og rævesauce
-
Smilende æg
Håndpillede rejer og mayonnaise
-
Elmely Kro´s egen kryddersylte
Sennep og syltede rødbeder
-
Hjemmelavet flødeleverpostej
Svampe, tørsaltet bacon og rødbeder
-
Ribbensteg med sprøde svær
Hjemmelavet rødkål og brunede kartofler
-
Andebryst
Æble-sveskekompot
-
Risalamande
Kirsebærsauce
-
Frokost 379,- pr. pers.
-
Aften 425,- pr. pers.
-
Tilvalg af pankostegt rødspættefilet 69,-
Råsyltede tyttebær, kapersremoulade og citron
-
Tilvalg af Mont d'Or ost 69,-
Svesker i armagnac
Børnemenuer
-
Pankostegt rødspættefilet 159,-
Citron, grøntsagsstave, fritter, ketchup, remoulade
-
Børneburger (Byg selv) 199,-
Hakkebøf af oksetykkam med cheddarost, fritter, ketchup, mayonnaise, grøntsagsstave
Elmely Kro - Sunday Dining
Prøv vores koncept kaldet Sunday Dining:
Her får vores dygtige kokke lov til at lege frit i køkkenet.
Hver søndag inviterer Elmely Kro indenfor til en 2-retters menu frit sammensat af køkkenet.
Pris kun 239,- pr. pers.
Besøg os på Elmely Kro og forkæl dig selv efter en lang uge, hvor du slipper for at lave mad,
alt imens vi forkæler dig og dine kære, med en smagfuld 2-retters menu.
Søndag aften serveres udelukkende vores Sunday Dining menu, børnemenuer
samt vores berømte flæskestegssandwich.
Søndagsbrunch
inkl. te, kaffe
-
Økologisk Tykmælk fra Thise
Serveret med müsli & honning
-
Kroens røget laks
Serveret med urtecreme
-
3 slags hjemmelavet charcuterie
Rullepølse, spegepølse og 6 mdr. modnet skinke med trøffelmayonnaise
-
Hjemmelavet hasselnøddecreme
-
2 slags oste fra små danske gårdmejerier
-
Hjemmelavet marmelade af bær fra sæsonens høst
-
Pandekager
Serveret med dansk bihonning og syltede solbær
-
Croque monsieur
-
Krydder brunchpølse fra Lejre pølsemageri
-
Røræg af frilandsæg fra Den Gamle Gaard
Serveret med tørsaltet bacon fra Elmelys egen slagter
-
Croissanter, tebirkes, grove surdejsboller og friskbagt rugbrød samt smør
-
Pris 299,- pr. pers.
-
Børn under 10 år pris 160,- pr. pers.
-
Tilkøb á juice til pris 55,-/kande
Sæsonmenu oktober - december 2024
Selskabsmenu til min. 20 pers.
-
Forret 1
Varmrøget laks fra egen røgeovn, purløgscreme, hokaido og sprød malt
-
Forret 2
Gravad kalveinderlår med karamelliseret løg, peberrod og karse
-
Serveret med hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede
-
Hovedret 1 & 2
Letrøget svinekam med sød sennepsglasering
-
Langtidsstegt oksefilet med hvidløg og timian, stegte kartofler med brunet smør, sæsonens grønt og kalvesky
-
Dessert
Citronfromage med brændt marengs, lemoncurd og sprød crumble
-
459,- pr. pers.