Kia & Patrick Bach Dalin

Kia & Patrick Bach Dalin

Om os

Bag Elmely Kro står værtsparret Kia & Patrick Bach Dalin. De overtog forpagtningen af Kroen d. 1/8-2018. Målet for Elmely Kro er, at bringe kroen op på et højere gastronomisk niveau, uden at det skal være højtragende. Med fodfæste i råvarer af højeste kvalitet, et godt håndværk og fokus på velsmag, er det ambitionen, at lave et af de bedste spisesteder på Midt- & Vestsjælland. Et spisested hvor der er plads til alle og hvor man føler sig velkommen og tilpas, fra man kører ind i indkørslen til sidse tår af kaffen er drukket. 

Igennem mange år i restaurationsbranchen har Kia & Patrick opbygget en masse erfaring, som tages med videre til Elmely.

Til dagligt vil køkkenet blive ledet af Patrick, som startede sin karriere på den 1-stjernede Michelin restaurant Kiin Kiin på Nørrebro i København. Sidenhen blev det til 3 års læretid på den 1-stjernede Michelin restaurant Søllerød Kro før han som 21-årig startede restauranten Øl & Brød på Vesterbro i samarbejde med det verdenskendte bryggeri Mikkeller. Allerede efter første åbningsår, blev Øl & Brød anbefalet i Michelin-guiden og i White Guide. 

Foruden arbejdet på de gode restauranter, har Patrick gjort sig bemærket ved at vinde en hel del konkurrencer igennem karrieren. Af titler kan nævnes; Nummer 2 til Euro Toques 2012, Nummer2 til Young Chef 2012, Vinder af DM for Kokkeelever 2013, Vinder af Nordisk Mesterskab for Kokkeelever 2013, Vinder af Young chef 2013, Nummer 2 til DM i Smørrebrød 2013, Nummer 3 til DM for Kokkeelever 2014, Vinder af DM i Skills 2015, Nummer 3 til DM i Smørrebrød 2015

Til dagligt vil restauranten og gulvet bliver ledet af Kia. Kia har tidligere erfaring fra den anerkendte restaurant Villa Vest i Lønstrup, Nordjylland. Sidenhen har Kia også arbejdet på Alberto K beliggende på toppen af Royal Hotel i København samt Can Blau i Århus.

-----

Vi håber, at vores erfaringer og ambitioner falder i god jord hos jer. Én ting er sikkert, vi vil gøre alt for, at I får en fantastisk oplevelse hver gang I besøger Elmely.

De bedste hilsner,
Kia & Patrick